Skoči na vsebino
Logo: I feel Slovenia

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

Slika svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

Slika tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

Slika načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

Slika rast

Rast je pot do cilja

Slika začne

Tu se vse začne

Slika prihodnost

Zremo v prihodnost

Slika lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

Zavod poslovno leto zaključil s pozitivnim rezultatom

datum: 04.03.2021

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica je navkljub težkim izzivom in mnogimi prilagoditvami delovnega procesa v preteklem letu, poslovno leto 2020 sklenil z dobrimi rezultati. Direktor Branimir Radikon je zadovoljen tako nad rezultati kot nad delom in doprinosom svojih zaposlenih in vodstvene ekipe.

»Da smo se uspeli spretno in uspešno prilagoditi danim razmeram in omejiti pojav okužb na minimalno raven, gre gotovo zasluga vsem zaposlenim. Delo smo uspešno organizirali, bodisi da smo se posluževali dela na daljavo bodisi da smo uvedli ločene prostore in tako omejili stike na minimum,« pove direktor, ki v nadaljevanju naniza tudi nove pridobitve v letu 2020: »V preteklem letu smo izpeljali kar precej pomembnih investicij tako v opremo kot v prostore. Precej sredstev smo vložili tudi v informacijsko tehnologijo, prenovili pa smo tudi staro kmetijsko šolo, kjer smo pridobili 2 učilnici ter prostora za arhiv in skladišče.«

Zavod je v letu 2020 s prilagoditvijo procesov ohranil in nadgrajeval tudi kakovost tržno-storitvene dejavnosti, s katerimi pokriva praktično vse dejavnosti in aktivnosti kmetov od Posočja do Slovenske Istre.