Skoči na vsebino
Logo: I feel Slovenia

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

Slika svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

Slika tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

Slika načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

Slika rast

Rast je pot do cilja

Slika začne

Tu se vse začne

Slika prihodnost

Zremo v prihodnost

Slika lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

Tečaj »EKOLOŠKO KMETOVANJE«

datum: 12.12.2019

Vabimo vas k vpisu na 35-urni tečaj »Ekološko kmetovanje«, ki ga bomo izvajali v okviru projekta »EKOSOP« LAS Istre. Prijave zainteresiranih zbiramo do 15.1.2020, udeležba je brezplačna.

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica sodeluje kot partner v projektu LAS Istre: »EKOSOP ISTRA - Spodbujanje zelenega in socialnega podjetništva, tržnega povezovanja lokalnih ekoloških proizvajalcev ter trajnostne lokalne samooskrbe”. V okviru projekta bo Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica, izpostava oddelka za kmetijsko svetovanje Koper, organiziral 35-urni tečaj ''EKOLOŠKO KMETOVANJE''.

Na tečaju bodo predstavljeni primerni dobrih praks in vsebine, ki so zajete v katalogu znanj za pridobivanje nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK): ekološki kmetovalec/ekološka kmetovalka.

Tečaj bo potekal na območju Slovenske Istre, predvidoma druga polovica meseca januarja in v prvi polovici meseca februarja 2020, v popoldanskem času, dvakrat tedensko. Za dodatne informacije lahko pokličete na izpostavo Koper: Elizabeta Bonin, tel. št. 05/6304062 ali 051/683 365.

Zainteresirane vabimo, da se na tečaj prijavite čim prej oz. najkasneje do 15.1.2020. Udeležba na tečaju je brezplačna. Prosimo, da izpolnite prijavnico in jo pošljete po navadni pošti na naslov:                                 

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica Izpostava oddelka za kmetijsko svetovanje Koper Ulica 15. maja 17 6000 Koper ali skenirano na e-naslov: elizabeta.bonin@go.kgzs.si

vabilo in prijavnica-tečaj EKOLOŠKO KMETOVANJE.pdf

prijavnica-tečaj EKOLOŠKO KMETOVANJE.doc