Skoči na vsebino
Logo: I feel Slovenia

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

Slika svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

Slika tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

Slika načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

Slika rast

Rast je pot do cilja

Slika začne

Tu se vse začne

Slika prihodnost

Zremo v prihodnost

Slika lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

VABILO na prikaz Možnosti ureditve preskrbe z vodo na pašnikih ali odprtih hlevih (18.8.2023)

datum: 08.08.2023

V petek, 18.8.2023 vas vabimo na demonstracijski prikaz na temo ureditve preskrbe z vodo na pašnikih ali odprtih hlevih, ki ga organiziramo v sodelovanju s Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije in Kmetijsko gozdarskim zavodom Celje.

Zbor udeležencev je v petek, 18.8.2023 ob 7:45 v Senožečah na avtobusnem postajališču.

 

Organiziran je brezplačen avtobusni prevoz:

Odhod avtobusa bo ob 6.00 z glavne avtobusne postaje v Tolminu, Trg Maršala Tita 13. Potniki boste lahko vstopili tudi na avtobusnih postajah v Kanalu ob 6.25, v Novi Gorici ob 6.50, v Ajdovščini ob 7.15, v Razdrtem ob 7.35 in v Senožečah ob 7.45.

Iz Senožeč bomo nadaljevali pot vsi skupaj z avtobusom na  posestvo na Vremščico, kjer je raziskovalni center Veterinarske fakultete. Program bomo nadaljevali na kmetiji Bobek v Lažah  pri Senožečah. Več informacij lahko preberete v priloženem vabilu tukaj.

Za udeležbo na izvedbi demonstracijskega prikaza je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA. Prijave zbiramo do zapolnitve mest oz. do srede, 16. 8. 2023.

Prijavite se lahko z e-pošto na  e-naslov ida stoka@go.kgzs.si ali  michaela.vidic@go.kgzs.si ali po telefonu  na telefonski številki 05 731 28 52 ali  05 335 12 12.  

 

Upravičenci do udeležbe na prikazu so: 

1. fizične osebe, ki se ukvarjajo s kmetijsko dejavnostjo in so vpisane v register kmetijskih gospodarstev kot nosilci kmetijskega gospodarstva, namestniki nosilcev kmetijskega gospodarstva, člani kmetije;

2. zaposleni pri pravnih ali fizičnih osebah, ki so registrirane za kmetijsko dejavnost in so vpisana v RKG.

 Na prikaz se lahko prijavi le ena oseba iz istega KMG / podjetja. V kolikor za prikaz ne bi bilo zadostnega interesa, se ga lahko udeleži več oseb iz istega KMG / podjetja.

Demonstracijski prikaz je financiran iz Programa za razvoj podeželja in je za udeležence brezplačen.