Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

rast

Rast je pot do cilja

začne

Tu se vse začne

prihodnost

Zremo v prihodnost

lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

Dobra higienska praksa v pridelavi in predelavi kmetijskih pridelkov

datum: 16.06.2022

Vabimo vas na spletno predavanje, ki bo v sredo, 22. junija 2022 ob 9.00 preko aplikacije ZOOM.

Znanje in usposobljenost zaposlenih, ki pri delu prihajajo v stik z živili, je eden ključnih elementov vsakega sistema dobre higienske prakse. Dobra higienska in proizvodna praksa pa sta osnova za pridelavo in predelavo varnih proizvodov.

Usposabljanje, na katerem boste izvedeli več o tem ter tudi o osnovah HACCP sistema, bo vodila dr. Karmen Bizjak Bat, svetovalka specialistka za predelavo živil pri Kmetijsko gozdarskem zavodu Nova Gorica.

Na spletni seminar se lahko prijavite preko naslednje povezave:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/9016552945599/WN_8cFR0-jeR0-B46rD5SokBg

Po uspešni prijavi boste na vaš e-naslov prejeli potrditveno sporočilo s povezavo za udeležbo na spletnem seminarju. Naprošamo vas, da se na e-usposabljanje vključite pravočasno, priporočamo 5 do 10 minut pred navedeno uro pričetla.

Udeležba na spletnem seminarju je brezplačna. Po izvedenm seminarju udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi.

Dodatne informacije:

Karmen Bizjak Bat (tel: 030 317 686; e-pošta: )

 

Vljudno vabljeni!

 

Vabilo v pdf obliki je na voljo TUKAJ.