Vabilo na brezplačne praktične delavnice senzoričnih ocenjevanj mlečnih, mesnih, sadnih, zelenjavnih in mlevskih izdelkov
datum: 04.01.2023
Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta – primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelava živil na kmetijah – sklop C –Živilska tehnologija, ki je organizirana v okviru podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja Programa razvoja podeželja 2014 - 2022.
Delavnice so namenjene praktičnemu prikazu uporabe tehnologij, mehanizacije, postopkov, strojev, praks itn. Potekale bodo v živo in zajemale predstavitve dobrih praks na terenu. Podrobnejši seznam lokacij, terminov in vsebin na posameznem Kmetijsko gozdarskem zavodu je prikazan v nadaljevanju.
Upravičenci do udeležbe na posameznem prikazu/delavnici so:
1. fizične osebe, ki se ukvarjajo s kmetijsko dejavnostjo in so vpisane v RKG kot nosilci kmetijskih gospodarstev, namestniki nosilcev kmetijskih gospodarstev ali člani kmetije;
2. zaposleni pri pravnih ali fizičnih osebah, ki so registrirane za kmetijsko dejavnost;
3. zaposleni pri pravnih ali fizičnih osebah, ki so registrirane za predelavo in trženje kmetijskih proizvodov.
Na posamezen prikaz se lahko prijavi le ena oseba iz istega KMG / podjetja. V kolikor za posamezno delavnico ne bi bilo zadostnega interesa, se lahko delavnice udeleži več oseb iz istega KMG / podjetja.
Za udeležbo na izbranem terminu je obvezna predhodna prijava. Več je razvidno v priloženih dokumentih v nadaljevanju:
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 9.1.2023 - senzorična ocena mlevskih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 10.1.2023 - senzorična ocena mlečnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 16.1.2023 - senzorična ocena mlečnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracisjki projekt, 17.1.2023 - senzorična ocena sadnih in/ali zelenjavnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracisjki projekt, 18.1.2023 - senozorična ocena mlevskih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 19.1.2023 - senzorična ocena mlečnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 23.1.2023 - senozorična ocena mlevskih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 24.1.2023 - senozrična ocena mesnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 25.1.2023 - senozorična ocena mlevskih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracisjki projekt, 26.1.2023 - senzorična ocena mlečnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 26.1.2023 - senzorična ocena sadnih in/ali zelenjavnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 30.1.2023 - senozorična ocena mlevskih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 31.1.2023 - senzorična ocena mesnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 1.2.2023 - senzorična ocena mesnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 2.2.2023 - senozorična ocena mlevskih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 7.2.2023 - senzorična ocena mlečnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 9.2.2023 - senzorična ocena sadnih in/ali zelenjavnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 14.2.2023 - senzorična ocena mesnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 14.2.2023 - senzorična ocena sadnih in/ali zelenjavnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 16.2.2023 - senzorična ocena sadnih in/ali zelenjavnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 23.2.2023 - senzorična ocena mesnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 22.2.2023 - senzorična ocena mlečnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 27.2.2023 - senzorična ocena mlečnih izdelkov
- Vabilo s prijavnico na demonstracijski projekt, 28.2.2023 - senzorična ocena sadnih in/ali zelenjavnih izdelkov