Skoči na vsebino
Logo: I feel Slovenia

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

Slika svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

Slika tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

Slika načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

Slika rast

Rast je pot do cilja

Slika začne

Tu se vse začne

Slika prihodnost

Zremo v prihodnost

Slika lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

VABILO na usposabljanje: Dobre higienske prakse

datum: 21.01.2025

Usposabljanje je brezplačno namenjeno vsem nosilcem živilske dejavnosti za obnovitev znanja o dobri higienski in proizvodni praksi. Vsem udeležencem bo po elektronski pošti izdano potrdilo o udeležbi.

  1. Usmeritev dobre higienske in proizvodne prakse – pridelava in prodaja živil.

Udeleženci predavanja bodo dobili vpogled v ključne korake za zagotavljanje varnosti živil v fazi pridelavi in prodaji primarnih kmetijskih pridelkov.

Predavatelj: Srečko Horvat, koordinator za dopolnilne dejavnosti na kmetijah

  1. Usmeritve dobre higienske in proizvodne prakse – živilski obrat.

Predavanje ponuja celovit vpogled v pomembnost higiene v živilskem obratu ter opozarja na ključne vidike, ki jih morajo upoštevati za zagotavljanje varnih in kakovostnih proizvodov.

Predavateljica: dr. Karmen Bizjak Bat, vodja oddelka projektne enote

  1. Usmeritve dobre higienske in proizvodne prakse – vinarstvo.

Predstavljen bo postopek pridobitve inuporabe Smernice dobre higienske prakse za predelavo grozdja v vino.

Predavateljica: Maja Koren Ivančič, specialistkaza vinogradništvo in vinarstvo

 

Usposabljanje bo v četrtek, 30.1.2025 ob 16:00 uri preko zoom aplikacije, trajalo predvidoma dve šolski uri.

 

POVEZAVA

 

  

Vabilo