Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

rast

Rast je pot do cilja

začne

Tu se vse začne

prihodnost

Zremo v prihodnost

lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

Učimo se vrtnariti

datum: 29.05.2018

Vabimo vas na delavnico z naslovom »Učimo se vrtnariti«, ki bo v četrtek, 31. maja 2018 ob 14. uri na Osnovni šoli Miroslava Vilharja v Postojni, Trg padlih borcev 1a. Izvedeli boste na kaj moramo biti pozorni, ko načrtujemo in urejamo zelenjavni ali zeliščni vrt, kako pripravimo gredice, katere rastline sadimo skupaj …

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica  vas vljudno vabi na

delavnico z naslovom

 

 »Učimo se vrtnariti«

 

 ki bo v četrtek, 31. maja 2018 ob 14. uri  na Osnovni šoli Miroslava Vilharja v Postojni, Trg padlih borcev 1a.

 

Na kaj moramo biti pozorni, ko načrtujemo in urejamo zelenjavni ali zeliščni vrt, kako pripravimo gredice, katere rastline sadimo skupaj? Delavnico bo vodila Jana Bolčič, svetovalka specialistka za vrtnarstvo. Glede na njene bogate strokovne izkušnje jo boste lahko tudi marsikaj povprašali.

 

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica  je bil uspešen na razpisu LAS med Snežnikom in Nanosom za  sofinanciranje operacij v okviru Strategije lokalnega razvoja in sicer kot partner v projektu Užitni in čutni parki. Projekt je namenjen kvalitetnejšemu življenju prebivalcev, medgeneracijskemu izobraževanju v smeri samooskrbe in trajnostnega razvoja podeželja na področju občin Postojna, Pivka in Ilirska Bistrica.

Projekt predvideva tudi serijo praktičnih delavnic in predavanj v smeri načrtovanja in vzdrževanja raznih nasadov, ki jih bo izvedel KGZ Nova Gorica. Ker je projekt neprofiten,  je tudi ta delavnica za udeležence brezplačna.

 

Vljudno vabljeni!

 

 

LAS med Snežnikom in Nanosom logo

Vabilo OŠ Postojna delavnica KGZ.docx