Skoči na vsebino
Logo: I feel Slovenia

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

Slika svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

Slika tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

Slika načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

Slika rast

Rast je pot do cilja

Slika začne

Tu se vse začne

Slika prihodnost

Zremo v prihodnost

Slika lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

Vabljeni k spremljanju spletne predstavitve 26. javnega razpisa za podukrep 4.1 in 9. javnega razpisa za podukrep 4.2, namenjenih naložbam v krožno gospodarstvo

datum: 22.03.2022

Predstavitev obeh razpisov bo potekala v torek, 29. 3. 2022 ob 10:00 preko spletne aplikacije ZOOM.

Spoštovani,

vabimo vas, da se udeležite predstavitve 26. javnega razpisa za podukrep 4.1 »Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2022, namenjene naložbam v krožno gospodarstvo na kmetijskih gospodarstvih« v okviru PRP 2014 – 2020. Predmet podpore so naložbe v povečanje učinkovite rabe energije in spodbujanje uporabe obnovljivih virov energije za lastne potrebe kmetijskega gospodarstva, ureditev mikrobioplinarn do 50 kW nazivne moči, novogradnja kompostarn ter nakup opreme za vnovično uporabo vode in stranskih proizvodov. Vložitev vloge na razpis poteka do 25. maja 2022.

Vabimo vas tudi na predstavitev 9. javnega razpisa za podukrep 4.2 »Podpora za naložbe v predelavo, trženje oziroma razvoj kmetijskih proizvodov za leto 2022 – naložbe, namenjene krožnemu gospodarstvu«. Podpora je namenjena naložbam v ureditev  objektov in nakupu opreme za oskrbo z vodo, posodobitev sistemov za varčno uporabo vode, vnovično uporabo vode, ureditev greznic in čistilnih naprav, ureditev lovilcem maščob, ureditev objektov in nakup opreme za proizvodnjo električne in toplotne energije ter proizvodnjo bioplina za potrebe predelave ali trženja kmetijskih proizvodov za lastno porabo, rekonstrukcijo objektov, ki prispeva k zmanjšanju toplotnih izgub, nakup opreme za energetsko učinkovite ogrevalne sisteme, nakup opreme za uporabo stranskih proizvodov. Vložitev vloge na razpis poteka do 25. maja 2022.

Predstavitev obeh razpisov bo potekala v torek 29. 3. 2022 ob 10:00 preko spletne aplikacije ZOOM.

Na oba spletna seminarja se lahko prijavite na posredovani povezavi v tekstu e-pošte ali na internetni strani Kmetijsko gozdarskega zavoda Nova Gorica. Povezava vas bo vodila do obrazca za registracijo. Po uspešni prijavi boste na vašo elektronsko pošto prejeli potrditev registracije s spletno povezavo.

Vljudno vabljeni na predstavitev razpisov.

 

Povezava za registracijo:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_ytYZCw8ZTmOxQKciRUVClA

 

Vabilo za spletno predstavitev v pdf obliki je na voljo TUKAJ