Skoči na vsebino
Logo: I feel Slovenia

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

Slika svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

Slika tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

Slika načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

Slika rast

Rast je pot do cilja

Slika začne

Tu se vse začne

Slika prihodnost

Zremo v prihodnost

Slika lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

Uspešno zaključili teden predstavitve na sejmu AGRA 2018

datum: 05.09.2018

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica smo tudi letos aktivno sodelovali na sejmu AGRA 2018 v Gornji Radgoni. Eden najpomembnejših kmetijsko – živilskih sejmov v tem delu Evrope je za nas izvrstna priložnost, da predstavimo našo obsežno in raznoliko ponudbo za sadjarje in rejce.

Veseli smo številnega obiska naše stojnice, tako naključnih, novih strank, obiskovalcev iz celotne Slovenije in iz zamejstva, kot tudi poslovnih partnerjev in predstavnikov inštitucij, podjetij s katerimi se je srečal in osebno pozdravil tudi direktor Zavoda Branimir Radikon. 

V šestih dneh smo s sodelavci aktivno predstavili naš bogat program sadnih sadik Drevesnice Bilje ter široko ponudbo za rejce, od kakovostnih ušesnih znamk Q-flex nemškega proizvajalca, do celostne ponudbe za sirarje in predelovalce mleka, ki zajema sirarske pripomočke, sirišča in starter kulture.

Našo ponudbo si lahko kadar koli ogledate tudi na naši spletni strani, kjer se lahko podrobno seznanite s kakovostjo in opisom produktov in storitev. Med drugim ponujamo možnost naročanja ušesnih znamk preko spletnega obrazca, možnost ogleda mladih plemenskih bikov kar preko video posnetkov in druge pomembne informacije.

 

DSC_0005.JPGDSC_0028.JPGDSC_0044.JPGDSC_0074.JPGDSC_0097.JPGDSC_0063.JPGDSC_0103.JPGZajeta slika.PNGsprejem.PNG