Skoči na vsebino
Logo: I feel Slovenia

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

Slika svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

Slika tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

Slika načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

Slika rast

Rast je pot do cilja

Slika začne

Tu se vse začne

Slika prihodnost

Zremo v prihodnost

Slika lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

Voščilo direktorja Branimirja Radikona

datum: 24.12.2020

 

Spoštovani!

Zaključuje se leto 2020, ki je bilo polno presenečenj in preizkušenj. V tem letu smo se gotovo večkrat soočili z različnimi dogodki, ki so nam bili povsem novi. Epidemija je določene naše ustaljene prakse, vsakdanje navade, postavila na glavo. Prikrajšala nas je druženja, ki gotovo bogati naša življenja in je za človeka nekaj najlepšega. Ne glede na to, nam je dala tudi možnost, priložnost in čas, da bolje cenimo čas z najdražjimi, družino. Pridobili smo tudi dragocene inovativne rešitve in izkušnje, za katere si v preteklih letih zaradi hitrega ritma v vsakdanjem življenju nismo vzeli časa za razvoj, uresničitev in uveljavitev v praksi.

Rad gledam na življenje z optimizmom, zato tudi v tej izkušnji prepoznavam pomemben napredek v odnosu do lokalnega, torej v povezovanju z lokalnim okoljem, medsebojnem povezovanju, sodelovanju in gotovo tudi podpiranju. Naj poudarim, da podpori lokalnega v našem zavodu že vrsto let pristavljamo pomemben doprinos s strokovnimi nasveti in storitvami, katere skrbno razvijamo in katere bomo tudi v prihodnje posodabljali in nadgrajevali.

Cenjeni sodelavci, partnerji in kmetje! Preživite mirne, vesele in srčne božične praznike. Čestitam vam od dnevu samostojnosti in enotnosti! V letu 2021 pa vam želim, da bomo uspešno prebrodili te težke čase in da bi po poteh novega leta stopali trdnega zdravja in polni optimizma.

 

Branimir Radikon
direktor Kmetijsko gozdarskega zavoda Nova Gorica

 

 

Voščilnica 2021