Skoči na vsebino
Logo: I feel Slovenia

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

Slika svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

Slika tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

Slika načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

Slika rast

Rast je pot do cilja

Slika začne

Tu se vse začne

Slika prihodnost

Zremo v prihodnost

Slika lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

Spletno predavanje: Dobre prakse naravi prijaznega kmetijstva v območjih Nature 2000

datum: 03.11.2022

Vljudno vabljeni na predavanje z naslovom Dobre prakse naravi prijaznega kmetijstva v območjih Nature 2000, ki ga organizira Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije s partnerji projekta LIFE-IP NATURA.SI in drugimi. Predavanje se bo odvilo v sredo, 9. 11. 2022, ob 9. uri na spletni platformi Zoom.

Za udeležbo je obvezna predhodna registracija na povezavi: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_0NjOMja9TaqlhoXsk4Qn8w

Več informacij o predavanju najdete v tem vabilu

Za pomoč pri prijavi se lahko obrnete na: Neja Žogan Čokl: 070 401 120 ali neja.zogan-cokl@kgzs.si

V primeru težav pri povezavi na predavanje lahko kontaktirate: Matevž Močnik Grčar (040 841 521 ali matevz.mocnik-grcar@kgzs.si).

 

Za prisotnost na dogodku je možno pridobiti potrdilo o udeležbi. Pogoj za izdajo potrdila je prisotnost v obsegu vsaj 80 % trajanja predavanja, z vpisanim celotnim imenom in priimkom v aplikaciji ZOOM.

OBVESTILO

Dogodek se lahko fotografira in snema. Z udeležbo soglašate, da se vas sme fotografirati ali posneti in posnetek objaviti na spletnih straneh, v drugih tiskovinah ali družabnih omrežjih. Namen je dokumentiranje aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih. Vaše osebne podatke obdelujemo v skladu z veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov in o pravicah, ki iz nje izvirajo, si lahko preberete v naši Politiki varstva osebnih podatkov, objavljeni na https://www.kgzs.si/kgzs/politika-zasebnost. Dodatna vprašanja lahko naslovite tudi na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na: dpo@datainfo.si.

logotipi k objavi živim z naturo