Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

rast

Rast je pot do cilja

začne

Tu se vse začne

prihodnost

Zremo v prihodnost

lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

Najava rednih usposabljanj za ukrep Dobrobit živali iz Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014–2020 na področju reje drobnice, goveda in prašičev na območju celotne Slovenije za leto 2022

datum: 09.11.2022

Vključeni v ukrep dobrobit živali iz Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020 (ukrep DŽ), se morate vsako leto izvajanja ukrepa udeležiti brezplačnega rednega štiriurnega usposabljanja. Obveznost rednega usposabljanja za tekoče leto 2022 je potrebno opraviti do 15. decembra 2022.

V skladu z naročilom Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano vam bomo osebno vabilo na usposabljanje z navodili za prijavo posredovali na dom.

  • Več informacij o usposabljanju in najavi terminov na območju celotne Slovenije za ukrep Dobrobit živali  - drobnica za leto 2022 je na voljo TUKAJ.
     
  • Več informacij o usposabljanju in najavi terminov na območju celotne Slovenije za ukrep Dobrobit živali  - govedo za leto 2022 je na voljo TUKAJ.
     
  • Več informacij o usposabljanju in najavi terminov na območju celotne Slovenije za ukrep Dobrobit živali  - prašiči za leto 2022 je na voljo TUKAJ.

     

prp-ekszrp-eivp-1