Skoči na vsebino
Logo: I feel Slovenia

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

Slika svetujemo

Svetujemo, pomagamo, rešujemo

Slika tradicija

Tradicija, znanje, kakovost

Slika načrtujemo

Načrtujemo skupno prihodnost

Slika rast

Rast je pot do cilja

Slika začne

Tu se vse začne

Slika prihodnost

Zremo v prihodnost

Slika lokalno

Živimo globalno, uživajmo lokalno

Vabljeni na spletni seminar Pomen kakovosti izdelkov s kmetij – živila rastlinskega izvora

datum: 19.09.2023

Spletni seminar bo potekal v torek, 26. septembra 2023, s pričetkom ob 9.00 prek portala ZOOM. Udeležba na spletnem seminarju je brezplačna.
Vljudno vabljeni!

Usposabljanje se izvaja v okviru programa dela javne službe kmetijskega svetovanja in je namenjena nosilcem ter članom kmetij, ki se ukvarjajo s pridelavo sadja, zelenjave, poljščin, začimb in zelišč ter nosilcem dopolnilnih dejavnosti na kmetiji s področja predelave sadja, zelenjave, poljščin, začimb in zelišč: razmišljujočim, začetnikom in izvajalcem dopolnilne dejavnosti na kmetiji.

Za udeležbo je obvezna predhodna registracija na povezavi: 

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_KX256twIR9upzBTQ6r7L-w

Po uspešni registraciji boste prejeli povezavo na seminar.

 


PROGRAM 

Moderatorka: Andrejka Krt, vodja službe za dopolnilne dejavnosti na kmetiji in družbene storitve na podeželju

 

8.30 – 9.00     Vzpostavljanje povezave na spletni seminar

9.00 – 9.15     Uvodni nagovor

9.15 –  9.45    Izdelki iz zelišč in začimb, skupna specialistka za zeliščarstvo Jožefa

                        Kapun Maršik

9.45 - 10.15   Izdelki iz sadja, skupni specialist za predelavo sadja in žganih pijač Martin

                        Mavsar

10.15 – 10.45 Izdelki iz zelenjave in poljščin, skupna specialistka za predelavo zelenjave in

poljščin ter olj Stanislava Pažek

10.45. – 11.15 izdelki iz grozdja in zakonodajne novosti na tem področju, skupna

                         specialistka za predelavo sadja in fermentirane pijač Tadeja Vodovnik Plevnik

11.15 – 12.00 Razprava in vprašanja

 

Vabilo v pdf obliki je na voljo TUKAJ.


Za dodatne informacije:

 

Tehnične: Saša Hočevar (t: 031 541 607; e-pošta: sasa.hocevar@kgzs.si)

Vsebinske: Andrejka Krt  (t: 041 366 650; e-pošta: andrejka.krt@kgzs.si)