Vzorce in prijave zbiramo v sredo 4. aprila 2018 do 15.00 ure
na Izpostavi Sežana, Oddelka za kmetijsko svetovanje Kmetijsko gozdarskega zavoda Nova Gorica.
Po dogovoru tudi na kmetiji Škapin Božo, Vrabče 25.
Ocenjevanje bo potekalo v četrtek 5. aprila 2018.
Ocenjevali se bodo svinjski, goveji, konjski, ovčji, kozji ter divjačinski salami in klobase. Za ocenjevanje je potrebno dostaviti en vzorec salame ali dva para klobas z izpolnjenim obrazcem »podatki o izdelku«, na katerega je potrebno navesti tudi točne podatke o vrsti mesa in vseh aditivih.
Stroški ocenjevanja: 7,00 EUR po vzorcu.
Razglasitev rezultatov ocenjevanja
s pokušino vzorcev bo
v petek 6. aprila 2018 ob 18.00 uri
na kmetiji Škapin, Vrabče 25, Sežana.
Vljudno vabljeni!