Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

kozarci

Analize vina

analize

Analize zemlje

img_2088

Sadne sadike

usesne_znamke

Ušesne znamke

Plemenski bik - limuzin

Plemenski biki

vse-za-sirarstvo

Vse za sirarstvo

mlekosplet

Analize mleka

racunovodske

Računovodske storitve

poslovne-storitve

Poslovne storitve

vloge-in-obrazci

Vloge in obrazci

basket full of cherries

Ponudba sadja

TEHNOLOGIJA KONZERVIRANJA ZELENJAVE, TER KISANJE REPE IN ZELJA

november 2019
po to sr če pe so ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

dne 27.11.2019

Kraj: Sežana

Lokacija: v degustacijski sobi Vinakras, Sejmiška 1a, Sežana

Organizator: KGZ Nova Gorica

Specialistka za predelavo zelenjave in poljščin Stanislava Pažek, univ. dipl. inž. kmet., iz Kmetijsko gozdarskega zavoda Ptuj nam bo predavala o tehnologiji predelave zelenjave ter kisanju repe in zelja.

 

 

Prijave so zaželene (prijavite se lahko na e-naslov: srecko.horvat@go.kgzs.si ali na tel. št. 05 73 12 853), niso pa obvezne.

 

 

Predavanje sodi v okvir izvajanja javne službe kmetijskega svetovanja in je za udeležence brezplačno.

';