Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

kozarci

Analize vina

analize

Analize zemlje

img_2088

Sadne sadike

usesne_znamke

Ušesne znamke

Plemenski bik - limuzin

Plemenski biki

vse-za-sirarstvo

Vse za sirarstvo

mlekosplet

Analize mleka

racunovodske

Računovodske storitve

poslovne-storitve

Poslovne storitve

vloge-in-obrazci

Vloge in obrazci

basket full of cherries

Ponudba sadja

Dobra higienska praksa v pridelavi in predelavi kmetijskih pridelkov

maj 2021
po to sr če pe so ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

dne 19.05.2021

Kraj: Spletno usposabljanje

Lokacija: SPLETNA APLIKACIJA ZOOM

Organizator: Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Znanje in usposobljenost zaposlenih, ki pri delu prihajajo v stik z živili, je eden ključnih elementov vsakega sistema dobre higienske prakse. Dobra higienska in proizvodna praksa pa sta osnova za pridelavo in predelavo varnih proizvodov.

Usposabljanje, na katerem boste izvedeli več o tem ter tudi o osnovah HACCP sistema, bo vodila dr. Karmen Bizjak Bat, svetovalka specialistka za predelavo živil pri Kmetijsko gozdarskem zavodu Nova Gorica.

 

Prijavite se lahko preko povezave:

https://zoom.us/webinar/register/4716209077712/WN_uhpRkOVmSRGXsvDccj_sjQ

 

Vabilo je na voljo TUKAJ.

';