Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

kozarci

Analize vina

analize

Analize zemlje

img_2088

Sadne sadike

usesne_znamke

Ušesne znamke

Plemenski bik - limuzin

Plemenski biki

vse-za-sirarstvo

Vse za sirarstvo

mlekosplet

Analize mleka

racunovodske

Računovodske storitve

poslovne-storitve

Poslovne storitve

vloge-in-obrazci

Vloge in obrazci

basket full of cherries

Ponudba sadja

Delavnica Kako izdelati in kako prepoznati kakovosten izdelek

marec 2022
po to sr če pe so ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

dne 29.03.2022

Kraj: Nova Gorica

Lokacija: KGZS Zavod GO, Pri hrastu 18, 5000 Nova Gorica

Organizator: Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Datum izvedbe:   torek, 29.3.2022 s pričetkom ob 9:00 uri, v trajanju 6 ur

Nosilci vsebine:   Sara Ketiš, Stanislava Pažek, Miran Reberc, Tadeja Vodovnik Plevnik, Jana Vilman

Vsebina:

- Predstavitev izdelave izdelka in pomen kakovostne surovine

- Tehnološki izzivi in rešitve za izdelavo inovativnih in kakovostnih   izdelkov

- Osnove pokušanja in ocenjevanja izdelkov

- Zunanja podoba izdelka, embalaža (možnost okoljsko sprejemljive embalaže), in uporabno pakiranje izdelka

 

Prijave so obvezne na priloženem prijavnem obrazcu TUKAJ . 

Več podrobnosti in termine preostalih delavnic dobite TUKAJ.

 

Gradivo je dostopno tukaj.

';