Dobra higienska praksa v pridelavi in predelavi kmetijskih pridelkov
junij 2022
po |
to |
sr |
če |
pe |
so |
ne |
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | | | |
Dobra higienska praksa v pridelavi in predelavi kmetijskih pridelkovdne 22.06.2022
Kraj: Spletno usposabljanje
Lokacija: Spletna aplikacija ZOOM
Organizator: KGZ Nova Gorica
Znanje in usposobljenost zaposlenih, ki pri delu prihajajo v stik z živili, je eden ključnih elementov vsakega sistema dobre higienske prakse. Dobra higienska in proizvodna praksa pa sta osnova za pridelavo in predelavo varnih proizvodov.
Usposabljanje, na katerem boste izvedeli več o tem ter tudi o osnovah HACCP sistema, bo vodila dr. Karmen Bizjak Bat, svetovalka specialistka za predelavo živil pri Kmetijsko gozdarskem zavodu Nova Gorica.
Na spletni seminar se lahko prijavite preko naslednje povezave:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/9016552945599/WN_8cFR0-jeR0-B46rD5SokBg
Vabilo v pdf obliki je na voljo tukaj.