Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

kozarci

Analize vina

analize

Analize zemlje

img_2088

Sadne sadike

usesne_znamke

Ušesne znamke

Plemenski bik - limuzin

Plemenski biki

vse-za-sirarstvo

Vse za sirarstvo

mlekosplet

Analize mleka

racunovodske

Računovodske storitve

poslovne-storitve

Poslovne storitve

vloge-in-obrazci

Vloge in obrazci

basket full of cherries

Ponudba sadja

Dobra higienska praksa v pridelavi in predelavi kmetijskih pridelkov

junij 2022
po to sr če pe so ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

dne 22.06.2022

Kraj: Spletno usposabljanje

Lokacija: Spletna aplikacija ZOOM

Organizator: KGZ Nova Gorica

Znanje in usposobljenost zaposlenih, ki pri delu prihajajo v stik z živili, je eden ključnih elementov vsakega sistema dobre higienske prakse. Dobra higienska in proizvodna praksa pa sta osnova za pridelavo in predelavo varnih proizvodov.

Usposabljanje, na katerem boste izvedeli več o tem ter tudi o osnovah HACCP sistema, bo vodila dr. Karmen Bizjak Bat, svetovalka specialistka za predelavo živil pri Kmetijsko gozdarskem zavodu Nova Gorica.

Na spletni seminar se lahko prijavite preko naslednje povezave:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/9016552945599/WN_8cFR0-jeR0-B46rD5SokBg

 

Vabilo v pdf obliki je na voljo tukaj.

';