Starter kulture za jogurte
Širok nabor starter kultur za izdelavo različnih tipov navadnih in probiotičnih jogurtov.
Vrste starter kultur za jogurte
Y 352 B | Vsebuje: Streptoccocus thermophillus, ki proizvaja EPS, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus. Uporaba: zelo kremast, nežen jogurt |
Y 438 B | Vsebuje: Streptoccocus thermophillus, ki proizvaja EPS in majhen delež , Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus. Uporaba: zelo nežni čvrsti in tekoči jogurti z visoko viskoznostjo. |
Y 078 F | Vsebuje: Streptococcus thermophilus in Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus v uravnoteženi sestavi brez proizvodnje EPS za zagotavljanje enovite in kontrolirane proizvodnje okusnih, aromatičnih jogurtov z zelo hitro in močno acidifikacijo. Uporaba: proizvodnja čvrstih, tekočih jogurtov, svežih sirov, mehkih in trdih sirov. |
Vrste starter kultur za probiotičen jogurt
YAB 472 EC | Vsebuje: Streptoccocus thermophillus, ki proizvaja EPS, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactobacillus acidophillus in Bifidobacterium animalis Uporaba: viskozen probiotičen jogurt |
YAB 450 BB | Vsebuje: Streptoccocus thermophillus, ki proizvaja EPS, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactobacillus acidophillus in Bifidobacterium animalis Uporaba: zelo kremast, nežen probiotičen jogurt |
YAB 352 B | Vsebuje: Streptoccocus thermophillus, ki proizvaja EPS, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactobacillus acidophillus in Bifidobacterium animalis Uporaba: zelo kremast, nežen jogurt |