Skoči na vsebino
Logo: I feel Slovenia

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

Starter kulture za jogurte



Slika JOGURT

Širok nabor starter kultur za izdelavo različnih tipov navadnih in probiotičnih jogurtov.


 

 

Vrste starter kultur za jogurte

Y 352 B                            Vsebuje: Streptoccocus thermophillus, ki proizvaja EPS,  Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus.
Uporaba: zelo kremast, nežen jogurt
Y 438 B Vsebuje: Streptoccocus thermophillus, ki proizvaja EPS in majhen delež ,  Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus.
Uporaba: zelo nežni čvrsti in tekoči jogurti z visoko viskoznostjo.
Y 078 F Vsebuje: Streptococcus thermophilus in Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus v uravnoteženi sestavi brez proizvodnje EPS za zagotavljanje enovite in kontrolirane proizvodnje okusnih, aromatičnih jogurtov z zelo hitro in močno acidifikacijo.
Uporaba: proizvodnja čvrstih, tekočih jogurtov, svežih sirov, mehkih in trdih sirov.

Vrste starter kultur za probiotičen jogurt

YAB 472 EC Vsebuje: Streptoccocus thermophillus,  ki proizvaja EPS, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactobacillus acidophillus in Bifidobacterium animalis
Uporaba: viskozen probiotičen jogurt
YAB 450 BB Vsebuje: Streptoccocus thermophillus,  ki proizvaja EPS, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactobacillus acidophillus in Bifidobacterium animalis
Uporaba: zelo kremast, nežen probiotičen  jogurt
YAB 352 B                 Vsebuje: Streptoccocus thermophillus,  ki proizvaja EPS, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactobacillus acidophillus in Bifidobacterium animalis
Uporaba: zelo kremast, nežen jogurt

 




Povpraševanje

Obračunano po veljavnem ceniku Pošte Slovenije