Skoči na vsebino
Logo: I feel Slovenia

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica

Institute of agriculture and forestry Nova Gorica

Slika kozarci

Analiza vina

Slika analize

Analiza tal

Slika img_2088

Sadne sadike

Slika usesne_znamke

Ušesne znamke

Slika Plemenski bik - limuzin

Plemenski biki

Slika vse-za-sirarstvo

Vse za sirarstvo

Slika mlekosplet

Analize mleka

Slika racunovodske

Računovodske storitve

Slika poslovne-storitve

Poslovne storitve

Slika vloge-in-obrazci

Vloge in obrazci

Slika basket full of cherries

Ponudba sadja

OBNOVITVENO usposabljanje za izvajalce ukrepov FFS

april 2022
po to sr če pe so ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Slika program razvoja podeželja

dne 20.04.2022

Kraj: Ilirska Bistrica

Lokacija: Predavalnica STORITVE-TIB Storitve Ilirska Bistrica

VABILO NA NADALJNJE USPOSABLJANJE ZA IZVAJALCE UKREPOV VARSTVA RASTLIN

 

Kot izvajalec ukrepov varstva rastlin ste pridobili potrdilo o pridobitvi znanj za ravnanje s fitofarmacevtskimi sredstvi -  izkaznico, ki vam je bila izdana za obdobje 5 let.  Na podlagi veljavne zakonodaje s področja fitofarmacevtskih sredstev se veljavnost izkaznice podaljša, če se imetnik izkaznice udeleži nadaljnjega usposabljanja pred iztekom veljavnosti. Zato vas vabimo na

4 - urno nadaljnje usposabljanje za izvajalce ukrepov varstva rastlin

v sredo, 20. april 2022 ob 16.00 uri

(v predavalnici STORITVE - TIB Storitve d.o.o., Šercerjeva 17, 6250 Ilirska Bistrica)

 

PRIJAVNICA: Prijavnica-OBNOVITVENI-FFS-20-04-2022-Ilirska-Bistrica.pdf

Vabimo vas, da se na usposabljanje prijavite čim prej, saj je število mest omejeno na največ 60 slušateljev. Trajanje: 4 šolske ure (3 ure in 15 minut z odmorom).

Predavatelji: Monika Jurman in Danijela Volk.

Vsebine: ukrepi varstva rastlin pred škodljivimi organizmi, priprava in uporaba naprav za nanašanje, vpliv FFS na okolje, vpliv FFS na zdravje ljudi, novosti s posameznega področja.

PRIJAVA

Prijavite se lahko na tri načine:

1. Prijavnico  z dokazilom o plačilu (vpisani vsi zahtevani podatki – s tiskanimi črkami, podpis) oddate na sedežu izpostave oddelka za kmetijsko svetovanje Ilirska Bistrica, Gregorčičeva 2, 6250 Ilirska Bistrica.

2. Prijavnico z dokazilom o plačilu (vpisani vsi zahtevani podatki – s tiskanimi črkami, podpis) pošljete po pošti na naslov izpostave oddelka za kmetijsko svetovanje Ilirska Bistrica, Gregorčičeva 2, 6250 Ilirska Bistrica.

3. Prijavnico z dokazilom o plačilu (vpisani vsi zahtevani podatki – s tiskanimi črkami, podpis) pošljete po elektronski pošti na izpostavo oddelka za kmetijsko svetovanje Ilirska Bistrica danijela.volk@go.kgzs.si. V tem primeru na usposabljanje prinesite originalno prijavnico.

 

Cena usposabljanja je 29,28 € z DDV, Znesek za NADALJEVALNI TEČAJ FFS obvezno poravnajte pred pričetkom tečaja na naslov:

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica, Pri hrastu 18, 5000 Nova Gorica, transakcijski račun: SI56 0110-0603-0235-020 sklic 122, koda namena: GDSV.

Dokazilo o plačilu dostavite istočasno s prijavnico na enega od zgoraj navedenih načinov.

Na tečaj dne 20.4. 2022 prinesite vašo izkaznico - potrdilo iz fitomedicineizkaznico začasno oddate, ker bodo na KGZS-Zavod GO vnesli datum podaljšanja veljavnosti za pet let.

Po preteku datuma veljavnosti, izkaznice ne bo več možno podaljšati, ampak bo potrebno ponovno opraviti osnovno usposabljanje (15-urni tečaj s pisnim preverjanjem znanja). Nadaljnje usposabljanje lahko naredite leto dni pred iztekom in se šteje  veljavnost  5 let od  datuma izteka.

Obnovitveni 4-urni tečaj morajo opraviti tudi tisti, ki so izkaznico prejeli na osnovi izobrazbe.

Na spletni strani www.kmetijskizavod-ng.si/tecaji-ffs/ lahko spremljate razpored izvajanja usposabljanj še na drugih lokacijah.

POMEMBNO OPOZORILO:

Za udeležbo na usposabljanju bo potrebno upoštevati takrat veljavne omejitvene pogoje in priporočila NIJZ.

Na tečaj pridite le, če nimate znakov okužbe dihal (npr. nahod, kašljanje, povišana telesna temperatura, bolečine v žrelu, mišicah…). V prostorih TIB storitve d.o.o. je potrebno vzdrževati medsebojno razdaljo vsaj 1,5 metra, nositi masko ter upoštevati higieno kihanja in kašlja. Ob vstopu v prostore si je treba razkužiti roke.

V primeru spremenjenih razmer zaradi COVID-19 v bomo morali izvedbo tečaja prilagoditi takratnim razmeram in pogojem.

Za vse ostale informacije smo vam na voljo na izpostavi oddelka za kmetijsko svetovanje Ilirska Bistrica, Gregorčičeva 2, 6250 Ilirska Bistrica, telefonska številka 05/ 7100261 ali e-naslov   danijela.volk@go.kgzs.si.

Lepo pozdravljeni!

 

Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorica, Izpostava Oddelka za kmetijsko svetovanje Ilirska Bistrica

 

';